maanantai 9. kesäkuuta 2014

Kesäsuunitelmani

Oli mukavia ehdotuksia mutta valitsin niistä sellaset mitä en varmaan muuten tekisi :'D Ja kun kaverini ehdotti et pyyän häntä meiä mökille,niin voisin häntä pyyttääkin ilman et se olisi suunitelmissa,harmi vain että käymme sielä tosi harvoin,nyt ollaan juhannukseks menos sukulaisesten kaa.:( Siksi vuokraamme mökkiämme koska käymme sielä niiin harvoin,ehk pari kertaa kesäs :(.
Ehdotuksia tuli aika vähän,eikä sinänsä ollut niin "monipuolisia" :D. Joten valitsin siis vain neljä. :P Teen jokaisen haasteen viikottain,tässä järjestyksessä :).

1.Kuvaa koko viikon aikana ostamasi asiat ja kerrot paljonko ne maksoi ja paljon kului sillä viikolla rahaa.

2.Opeta koiralleni uusi temppu. (keksikää vain vielä minkä tempun :D )

3.Valvo kuuteen asti aamuyöllä.

4.Sano veljelleni et rakastan sitä x).

Siinä oli kesäsuunitelmiani,toivottavasti ette pahoittanu mieltänne jos sellainen suunitelma jonka ehdotit ei ollut täällä,mutta kuten sanoin,niin voisin tehdä sen ehdotuksen,vaikka sitä ei olisikaan ehdotettu :). Eli mulla on kuukausi näitten asioiden suorittamiseksi :D aloitan ensi maanantaina :).

_________________________________________________________________________________

Olin viime torstaista viime lauantaihin asti Ruotsin laivalla perheeni kanssa :). Mut siitä sitten enemmän ensipostauksessa!;) Hepsukkuuu,toivottavastti tykkäsitte :)!

1 kommentti:

  1. opeta se meneen jalkjoejn välistä silleih taktisesti xD jos tajusit

    VastaaPoista