lauantai 31. toukokuuta 2014

Paljon iloa,mutta samalla vähän surua..

Nonniin kesäloma on alkanu,jei!:) Mun pitäs kai hyppiä ilosta,mutta nyt en siihen vielä kovin hyvin pysty..nimittäin ala-aste on päättänyt,ja menen eri ylä-asteelle kuin mun vanhat luokkakaverit :"(. Niitten ihmisten kaa on tullu paljon naurettua ja pirettyä hauskaa!:"D Nyt vain pelkään,ettei sellaasia mahtavia hetkiä tuu enää koettua näitten ihanien ihmisten kanssa..</3  Mutta nyt kiitän ja kumarran heille näistä ihanista neljästä vuodesta. Kiitos.


Keskiarvoni parani :). Viime vuoden keskiarvo oli jtn 7.8 ja nyt se oli 7.9. Tiedän,siinä ei ole paljon eroa,mutta kuiteskin meni parempaan päin.:) 5.6 me mennään äitin,isseen ja Heikin kaa laivalle.:) Se lähtee Helsingistä Tuckholmaan päin  :). Sitten 7.6 tullaan kotia :). Mitä kesäsuunitelmia teillä on?:) Kertokaa vaan kommenteissa,olen utelias :D Heeippaaa ja hyvää kesää kaikille!:))



Ainiin,melkein olin unohtaa. Nyt te saatte ehotella kommenteissa mitä voisin kesällä tehä ja listaan niitä 5 asiaa.Kyllä,tiedän että moni vloggaaja ja bloggaaja on tällääsen jutu tehny,mut mitäpä tuo haittaa.:)


Nonni nyt vaan ehotuksia tulemaan "Kesän tekemisiä" listaan  ja kertokaa mitä te aijotte kesällä tehdä!:)
Mutta ensi postaukseen,hepskukkuu!:)

5 kommenttia:

  1. Pyysät mut mukaan mökilles xP Mennään kalaan,Sano heikille että rakastat sitä xP opeta koisulles uus temppu ja valvo 6 asti aamulla ;)

    VastaaPoista
  2. ainiin ja ihania kuvia :D

    VastaaPoista
  3. nuku teltassa ainakin 1 yö yksin :D Valvo koko yö ja vielä seuraava päiväkin 8) ja tee sellanen haaste että viiko ajan sä joka päivä kuvaat ihan kaikki sun ostamat jutut sillä viikolla, oli se vaikka vaan tikkari niin otat siitä kuva ja lopussa katot paljoko sulla meni rahaa sillä viikolla ja tietysti laitat tänne blogiin aina joka päivä niistä sun ostamistas jutuista kuvat :D ja öömmm laitan lisää jos keksin vielä xD

    VastaaPoista